FR·  NL·  EN
FR·  NL·  EN

Les dépendances

Voor evenementen en bruiloften


In de holte van een kleine vallei van de Ardennen doorkruist door een waterloop, ligt het 8ha domein en zijn Roc&Roc steengroeve uitgerust om uw evenementen te verwelkomen.

In een rotsachtige en beboste site, omringen verschillende niveaus van gazons een natuurlijk amfitheater. 's Nachts is de sfeer magisch door het gedempte licht.

De bijgebouwen van de molen, de voormalige 18e eeuwse smederij en het stenen atelier, zijn gerestaureerd voor maximaal comfort in een hedendaagse geest.
De vloerverwarming en 6 ultra krachtige stralingsverwarmingen maken het mogelijk om koude nachten te doorstaan, 6 geperforeerde en gemotoriseerde microzeilen beschermen u door de verlichte steengroeve te visualiseren... Comfort open op de natuur, een andere plek!
Grote parkeerplaats, professionele keuken, bar.

Verhalen...

Ingrid en Thomas willen een andere bruiloft, een bruiloft zoals in Zuid-Frankrijk of in Toscane. Ze kozen voor het domein La Carrière met zijn gites, bijgebouwen en Roc&Roc. In België!
Op vrijdag komt de familie samen rond de pizza-oven.
Zaterdag komen vrienden erbij voor de uitwisseling van de ringen en het aperitief in Roc&Roc en een maaltijd aan tafel (130 personen) in de bijgebouwen.
Zondag, om het mooie feest zachtjes af te sluiten, een brunch aan La Station…

Sophie kiest de bijgebouwen voor haar 40 jaar ; ze zijn 200 voor diner en dansfeest tot het ochtendgloren.

Tom, autodealer, presenteert zijn nieuw model in de steengroeve en nodigt vervolgens zijn klanten uit voor een cocktail in de bijgebouwen.

• Het gastronomisch event "Les Tables Secrètes" neemt de steengroeve en de bijgebouwen over voor een maaltijdconcert met lokale chefs, de plaats wordt op het laatste moment onthuld. (zie de video)

Adres

36a rue d'Arbre
5537 Bioul

Verzoek om informatie en beschikbaarheid